Alt i tryk på stort og småt, med sans for detaljen.

Design

Vi giver gode råd omkring dit design. Vi vil gerne være med til at lave dit design, til du bliver tilfreds og sørge for at dit design bliver unikt.

Rådgivning

Vi hjælper med rådgivning i forbindelse med valg af materialer,
så som tøj, eller valg af design/ logo. og om det skal være tryk eller print
hvilke andre muligheder der er.

Levering

Vi leverer din varer til den aftalt tid og efter dit ønske. Der er mulighed for at få det leveret varerne mod betaling til din adresse.
Der er også mulighed for selv at afhente din varer hos os. Dette kan aftales i forbindelse med afgivelse af ordren.

Montering

Vi montere gerne dine skilte og banner, hvis der er behov for dette. Vi arbejder også som freelance montør, så hvis du har noget der skal hænges op, eller du vil ha folie på vinduer og døre, gør vi også det.


Plakater & Banner

Vi laver alt i banner, plakater og flag. Vi laver banner i forskellige materialer, efter dine ønske. Vi laver dine plakater i de mål der passer dig. Vi laver også visitkort og meget mere.

Tøjtryk

Vi laver tøjtryk i alle former, så som logo på tøj, billeder, tekster og meget mere. Vi laver også sportstøj og arbejdstøj. Tryk til forskellige lejeligheder og i forskellig kvaliteter alt efter dine behov.

Reklame på bilen

Vi laver dekorationer på lastbiler og biler, som tekster, logo og specielle ønsker. Vi kan lave det meste. Vi laver det både i folie og print.


Reklame på traileren

Vi laver dekorationer på trailere, i alle former, store som små. Vi kan pakke traileren helt ind i folie med eller uden tekst og billeder, helt efter dine ønsker.

Træskilte

Har du brug for et træskilt er vi også leveringsdygtige. Træskiltene er for det meste lavet i egetræ som er den mest holdbare træsort til udendørs skilte.

Gravering

Vi kan også gravere dørskilte, maskinskilte, personaleskilte og meget andet.